Imagine generala X City Towers
 

expect
cool

Un altfel de concept de locuire

XCity Towers înseamnă o generație nouă de locuință, creația unui arhitect recunoscut și premiat internațional. De prea multe ori un ansamblu rezidențial este asemenea unui paralelipiped amplasat pe un teren pătrat, cu câteva modele de apartamente. XCity Towers reprezintă o adevărată alternativă: un ansamblu cu o personalitate bine conturată. Hai să ne cunoaștem!

Tu ai rolul principal

La XCity Towers răspundem exigențelor tale, construim fără compromisuri cu accent pe spațiu, economie, lumină naturală, confort, căldură și intimidate. Un cartier armonios în care să te bucuri de liniște, spațiu verde și servicii la îndemână. Tu te simți împlinit, sigur pe tine și alegerea ta.

Imagine bloc

Imagine nor

Tower One

Icon

135

Apartamente

Icon

9

Tipologii
de apartamente

Icon

5000m2

Spațiu verde

Facem diferența

Pereți dubli

Materiale alese ca să te simți protejat de frig, zgomot și intemperii

Izolații de înaltă calitate

Un confort termic sporit, izolare fonică și intimitate

Balcon logie

Un spațiu exterior, accesibil, ușor de savurat, ușor de întreținut

Curios să vezi priveliștea dintr-un apartament XCity Towers?

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Etajul 5

Etajul 10

Etajul 15

Sageata stanga

Vedere Este

Vedere Sud

Vedere Vest

Vedere Nord

Sageata stanga

Ești gata să te bucuri și tu de experiența XCity Towers?

 

Alege noul tău apartament

 

 

Prețuim

Inspirația

Inspirația

Atmosfera vibrantă, dinamică și mereu tânără a Timișoarei ne-a provocat la a concepe un proiect rezidențial cu totul diferit, în ton cu personalitatea conturată a orașului.

Libertatea

Libertatea

Alegem să fim liberi și îți oferim șansa de a ni te alătura în gândire. Pentru prima dată, deții adevărata libertate de a trăi modern, de a alege inteligent și de a îți impune așteptările fără impedimente.

Inovație

Inovație

Aceasta nu este doar o altă clădire de apartamente. De la planificare, arhitectură și design până la executare, XCity Towers inovează. Îți oferim un nou stil de viață, șansa de a fi tu însuți.

Încrederea

Încrederea

Gândim și construim fără compromisuri. Toate apartamentele au pereți dubli pentru mai multă intimitate, izolație fonică, izolație termică și hidroizolație superioară.

Wallberg

Ansamblul XCity Towers este realizat de Wallberg, un dezvoltator cu peste 15 ani de experiență pe piața rezidențială din Romania și peste 1.000 de apartamente livrate în Arad, Cluj-Napoca și Brașov.

Descoperă istoria Wallberg